Evo 8 rattnav?

Hej Kör en Evo 8, eng import. För några månader sedan så beställde jag en Ratt från Ridetech.se & ett nav utav Stylingbutiken.se som skulle passa en Evo 8. När jag demonterat orginal ratt & skulle montera det nya navet så såg jag att dem inte alls passade. Det var så att min rattstång var ca 18mm & rattnavets hål bara var 16mm. Så jag kollade även med en annan återförsäljare men deras nav var likadana. Tänkte höra om ni vet vart jag kan få tag i ett rattnav passande min evo 8? Mvh Markus.



Svar på inlägget: Evo 8 rattnav?



http://www.rhdjapan.com/mitsubishi/lanc . s-releases Någon där borde ju passa.


Har för mig att j-spec har rattnav som passar. Annars tar dom säkert hem det om du ringer och snackar med dom.


Jadu allt detta är en bra jävla fråga :p vilket som passar ;p haha vill ju gärna inte ta hem fel från utlandet!


Man kan alltid kontakta företaget Enklast är väl att fråga något välkänt företag i Sverige först, typ jrm, pbz, j-spec etc etc. Annars finns det garanterat utomlands!


Varit i kontakt med jrm som i sin tur talat med sin återförsäljare trenab.. där var navet inte så jätte billigt om vi säger så.. kostade över 2000 kr .. Känns lite väll dyrt?


Jag är också på jakt efter ett rattnav till min svensksålda evo 8. Har beställt två olika, ridetech o sparco o båda har varit fel.. ingen som har ett liggandes?? :-) // Victor





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka