Spraytona baklysen

Jag har en bil som är org utrustad med vita blinkers bak,men tyvärr är lysena i dåligt skick ! Har ett par lysen med orange blinkers i nyskick liggande. Jag funderar på att köpa en sprayburk som jag hittade på Hova, men lite osäker På om man ska mörktona hela lyset, eller bara rödfärga blinkersdelen! Bilen är svart så kanke det blir bäst med att mörktona, men helst vill jag ha orginal, men inte fått tag på bra lysen begagnade! Tacksam för tips o synpunkter från nån som vet !!!



Svar på inlägget: Spraytona baklysen



Sprayfärg i all ära men inte på lampglas...


Vad menar du med dåligt skick? Du kan ju piffa upp om glaset/plasten är sliten.


Dom är spräckta och ser allmänt risiga ut! Som jag skrev så letar jag efter bra begagnade,men än så länge har jag bara hittat fula "facelift"lampor som inte var orginal! Och nya är bara att glömma eftersom dom kostar 3000:- /st! Det är nästan vad bilen köptes för!!!! Eftersom jag har lampor liggande, så tänkte jag göra ett försök! Tycker själv att mörktonat som inte är orginal,och särskilt på en svart bil ser skumt ut! Min tanke var att försöka på nåt sätt "trolla"bort det gulorange för tillfället tills jag hittat bra begagnat!


Ja om de är spräckta och så så är det svårt att fixa. Lika bra att testa mörktona om de ändå är så slut som du säger! Vad är det för bil? Bilder?


Det är en BMW 750 -96 ! I mitt tycke den snyggaste modellen som BMW gjort, men tyvärr väldigt vanligt att man stylar sönder den med bla eftermarknadsstrålkastare och diodbaklysen! Var nere o rotade i källaren och hittade 3 uppsättningar , så jag gör ett försök! Har haft 6 stycken i varierande skick, men för tillfället har jag en 740 -97 i "nyskick", och denna 750 i bra bruksskick! Har inga bilder !( har aldrig lagt upp ngr bilder,så jag vet inte hur man gör!!!! )


Kolla här annars. http://www.bildelsbasen.se/?link=list&a . 0000000100





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka