Skillnad mellan 740 -90 och -91?

Tja! Tänkte slänga på en glt grill från en 740 -90 och snacka om paff jag blev när den inte passa på min -91 Vill inte ha 940 front på den men vill gärna ha en annan grill. Då till frågan, är det någon som vet vad som skiljer dessa två frontar åt, då glt grillen var något större än gl grillen. Antar att listerna kring lysena måste vara mindre på en glt? men är det något mer?



Svar på inlägget: Skillnad mellan 740 -90 och -91?



1990 (utom turbo) har en egen huv och grill. 1991-92 är dessa delar identiska med 940 om jag minns rätt. Listerna kring lysena skiljer som sagt... Så det är möjligt att du kan använda en 940 turbo-grill om du har tur.


91-92 hade väl alla en smalare grill? Du kan sälja grillen till mig annars


Grillen på -90 är lite smalare och sitter "försänkt" mellan plastbitarna vid lyktorna. 91-92 är grillen lite bredare och går ut över plastbitarna. Finns gott om 740 här på garaget, sök lite bland bilarna.


kanske skulle du byta kofångare till den innan 91


Tack för svaren tror jag skiter i gltgrillen och försöker ha tag i en från en se så om nån vill byta en se mot en glt så säg till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka