Lägga bil-lack med pensel

Jag håller på rostlaga 345an och jag vill inte lacka hela bilen så därför tänkte jag lägga en skiljelinje mellan det nya och det gamla. Denna kommer vara vit och då undrar jag, går det lägga bil-lack med pensel? Isåfall skulle jag inte behöva maskera upp lika mycket för att spraya den vita linjen Är det isåfall något speciellt tillvägagångssätt?



Svar på inlägget: Lägga bil-lack med pensel



tror det räcker med att måla direkt på och när det börjar släppa kan du fylla i det igen, om du inte vill slipa förstås och göra massa små fix på en liten linje, ett annat tips kan vara att maskera endå så du får den mer exakt, med maskeringstejp. nämen tror det räcker med att måla direkt på lacken.


Jag har inga problem med att slipa eftersom allt kommer göras i ett svep! Blandar jag färgen något speciellt eller? Förtunning lär ju inte behövas?


går det inte med vanlig hammarfärg? :p


Haha, jag har redan köpt en burk vit bil-lack





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka