Vilka fälgar ska man välja till min Audi A4?

Hallå! Har lite smakråds problem med vilka fälgar jag ska köpa till sommaren så tänkte be er om lite smakråds hjälp. Jag har valt 3 olika fälgar som jag är mest intresserad av. Men om ni har andra förslag så dela gärna med er av dom:). Fälg 1 är ett par Rs4a 18 eller 19" är tanken. Fälg 2 är ett par 18" R8 orginal fälgar. Fälg 3 är ett par 19" R8a fälgar också fast lite annorlunda. (är min första forumtråd ifall jag lagt den i fel forum?)



Svar på inlägget: Vilka fälgar ska man välja till min Audi A4?



Inte fälg1 iaf...RIKTIGT dåliga kopior är de du har vallt fram, Syns ifrån 100m håll att de är fake. Om du ska köpa RS4 fälgar så köp bra kopior ifrån Italien som är nästintill identiska med de orginala. Och ingen av dessa är väl äkta som du skriver? Äkta kostar en bra bit över 30.000:- Men jag röstar iaf på nr1, ifall du tar kopior ifrån Italien. Annars nr2


Nr2 var snyggast


kopior vet jag att det är:p, drog bara te med bilderna som jag hitta första bästa liksom:). Jo jag har hittat en sida som tar hem kopior ifrån italien på nr1, men Nr2 finns bara med 18 då tyvärr, men det kanske räcker? Själv gillar jag Nr3 väldigt mycket men det kanske blir fult med dom på audin. Men fortsätt gärna med smakråds idéer!


Vad är det Audi vi pratar om, år? Sedan,kombi?


En kombi årsmodell 05 färg mörk grå:)


Då tycker jag lätt att du skall köra på Italianos RS4 fälgar,19", Svarta eller grå. Sådana som jag har min på Audi. Blir sjukt nice!


Smaken är som baken Jag tyckte Nr 3 var snyggast och stack ut lite och sedan Nr2 och sist Nr1 som såg alldagligt tråkiga ut Men väl på bilen kan det ge ett helt annat intryck och även jag skulle kanske då säga nr1


Skulle nog ha valt fälg nr 2 Borde även se bäst ut efter visst slitage som brukar kunna uppstå.


jag lägger min röst på 19" RS6





Kan meddela alla att det blev fälgval nummer 2. Köpte dom direkt ifrån italien genom en firma på ebay. blev 19" tyckte dom var lite mer annorlunda än dom andra.


Vart hittar man kopior från Italien då? Vad kostar det att importera?


Ebay köpte jag min fälgar ifrån.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka