FETA plåtfälgar

någon som vet om man kan få tag på typ 19 eller 20" plåtfälgar som är riktigt breddade i bak eller någon som skulle kunna göra sådana fälgar? bor i flaköping så det ska vara inom 10 mils radie! vill ha typ 245 eller 265 breda i bak och 225 i fram... OBS ska passa saab 95 -03 mvh mattias



Svar på inlägget: FETA plåtfälgar



Finns de 19, 20" plåtfälgar ens? Isf till ngn SUV? Breddade är dom nog inte original, bara att kolla med ngn fälverkstad om breddning. Finns ju 16" plåtisar till saab, kanske 17" oxå.. Du får nog satsa på feta fälgar..och hur ska du få in 265:or bak på en 9-5a??


har inte xc90 17" plåt i reservhjul? Vet att nyare peugeot har de som "vinterfälgar" tror det var 407an..


Nån Modell av Dodge ram har 20" plåtfälgar till reservhjulet


Vet inte om man kan få tag i så stora plåtisar som passar rakt av.. Det jag kan tänka mig att man får göra är att leta plåtisar till RIKTIGT gamla bilar, dom brukar vara grymt stora. Sen byta håldelning/nav etc. och till sist bredda, kan bli en dyr historia Men som sagt, VET INTE om det finns eller ej..


Känns som om de kan bli billigare med ett par feta 19" fälgar


Mycket riktigt Med tanke på att startavgiften på bara breddning utåt/inåt 1" ligger mellan 1500-2000,- / fälg, sen + cirka 200,- per tum och fälg efter det. Lägg sen till vad det kostar att köpa fälgarna, lägga igen de gamla hålen och göra nya mm. så kan man ganska snart köpa 20" nya guld fälgar med diamant-kant för dom pengarna. Ps. Varför man nu skulle vilja ha sånna?


Låter ju billigare att köpa Magnesiumfälgar Guldfälgar skulle väl se bra ut på en Cadillac Eldorado typ -73, lite pimp


nya audi a4\a6 har 19" reservhjul, dock är det ju jättesmalt men det går säkert att bredda på något sätt.. och så måste man ju fixa bultmönstret så det passar. så förvänta dig inte att det är något easy fix..


18" finns iaf.. XC90 reservhjul http://www1.garaget.org/archive/2/1171/ . 789517.jpg





Go Amazon


Lär ju vara skapligt tunga fälgar då. Iaf 265 borde gå in bak på 9-5an, men inte utan nån modifikation.


1: Köp 4st 20" Dodge ram-fälgar. 2: Låt någon svarva bort centrumet från dodgefälgarna. 3: Låt någon svarva bort centrumet från din original plåtfälgar. 4: Svetsa dit SAAB-centrumet på Dodgefälgarna. 5: På med 265orna o ballansera. Tada, Klart


Finns helt användbara 17" plåtfägar från BMW, mins dock inte från vilka moddeler det var, nyare iaf.


yepp dodge ram srt10 har 20" plåtreserv!


Lite offtopic är priserna du anger i plåt eller alu? Har hållit på leta lite runt efter några företag som kan bredda ens alu fälgar och skulle ej skada med flera man kan jämnföra med


tycker dom här är rätt balla för att vara plåtisar: http://www.blocket.se/vi/19342753.htm?ca=3_s


nu är de så att jag inte frågade om det var billigare med feta vanliga fälgar.... har redan 20" sommardäck... tänkte de vore fränt med 19-20" plåtfälgar till vinterdäck/racingdäck.... så ENDAST ni som har en ide om det jag frågat om behöver svara är ni snälla!


Man kan ju få lämna sin åsikt? Tkr bara det låter som ett jäkla jobb för ett par plåtisar, men köp ett par plåtisar, sen skär du ur centrumet från en saabfälg, mkt jobb...men de borde funka.


Var inte min ide´ bra då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka