Spacer problem

Hej! Jag har monterat spacerplattor fram och bak på min 9-3, fram är från speedparts och dem verkar det inte vara någon problem med, dem bak vet jag inte var dem kommer ifrån då jag köpte dem begagnade i höstas. Nu när jag monterade hjulen så har jag fått efterdra bultarna bak en del, det small tom. när jag drog åt vissa bultar och släppte jag på en så satt de övriga lite löst, ska man ta och svarva plattorna eller nåt? Har skrapat av lite färg och skit på bromsskivorna, blästrat samtliga spacerplattor samt slipat av lacken på fälgarna där de ligger emot navet. Spacerplattorna är 18mm tjocka med genomgående bult, är detta för tjockt tro? Har efterdragit dem en del och de verkar sitta nu, men är ändå lite rädd för att bultarna skall skruva upp sig av vibrationer och liknande



Svar på inlägget: Spacer problem



Mina vinterdäck på mercan satt fast hela vintern på 4mm gänga så du behöver nog inte oroa dig. Kan du inte sova om nätterna så får du ju efterdra och kolla läget då och då.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka