Ytterbackspeglar saab 9-3 -04

Hej! Har ett litet problem med mina "fästen" till mina ytterbackspeglar på min saab, problemet är det att färgen har börjat flagna det är ingen rost eller liknande utan bara det att färgen flagnar bort mer och mer. Fyllde i provisoriskt med lite spraylack på de värsta ställena men tänkta demontera backspeglarna och skicka in på pulverlackering. Någon som vet hur man tar bort dessa utan att förstöra något? antar att det sitter 2 skruvar bakom ratten där man justerar backspeglarna så den kåpan måste bort men vet ej om det sitter plastpiggar som håller fast som kan bändas sönder om jag bara tar bort den. vore tacksam för svar/guide!



Svar på inlägget: Ytterbackspeglar saab 9-3 -04



Du måste plocka ner hela dörrsidan sen sitter den med 2 el 3 skruvar sen kan du bara dra av den... Detta är vanligt fel att dom börjar erja.. Lycka till!


Backspeglar och handtagen på SS:en brukar börja ärja, tyvärr Men du helrätt med att lacka dom


Nog inte ett helt ovanligt på våra kära 9-3or... Och precis som du ska göra så är det allra bästa att lämna in för lackering! Själv gjorde jag en betydligt billigare lösning genom att använda mig av Autoglyms bumpershine... Men det är endast tillfälligt och håller bara i några månader innan man måste fylla på med mer! Men en flaska kostar ca 60kr och att lägga på tar under minuten och kladdar inte så den lösningen kör jag! Ett litet side-tips om lackeringen inte passar plånboken


ja plockade ner mina och lämnade till lackeraren som sedan blästrade dom innan han lackade för bästa resultat


mina är jätte vita ser ut som vit rost ska slipa se laka med spray ser lite bättre ut iaf nå förslg på färg?


bilens färg e ju alltid snygg


Tänkte mer så vilken typ så att der sitter är väl aluminum?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka