Saab 9000 Diod Regplåten ( Blinkar )

Tjenare, Har för dryga 1 / 2 veckor sedan bytit mina regplåts lampor, kör nu med diod/led spollampa, Och båda mina blinkar, ena blinkar dock betydligt mycke mera än den andra. Vad är mitt problem? är det dåligt kontakt? eller är lamporna på väg att ge upp?



Svar på inlägget: Saab 9000 Diod Regplåten ( Blinkar )



Kolen e kass i gen.?


Kan det vara så? Fan biljäveln har ju knappt rullat några mil :S, Men det är bara dom 2 lamporna som jävlas.


Jo kan vara så, kolen kan ju påverka vanliga lamporna med, eller de ska göra det. Nu när jag tänker låter det som de inte jordar så jättebra..


Då är det nog jorden till lamporna som är åt pipan, rent ut sagt.


Diodlampor som börjat blinka är trasiga. Byt till hela så slutar det blinka! //Brådhis


med 99,9% säkerhet så är det lamporna, har själv bytt ett antal på mina bilar! Och symptomen har alltid varit densamma, dom blinkar, ibland lyser/lyser inte osv.. och tyvärr har jag ingen bättre erfarenhet av dom lite dyrare dioderna! Så du kan lika gärna köpa en drös med billiga o byta när dom börjar krångla!


Tacksam för svar allihopa! Blir nog att köpa en hel låda dioder/led. inte ens haft dom 2 veckor och det börjar redan gå sönder. trött blir man men men! Tack // Tvattsvamp





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka