Smakråd på fälgar till 855

ja som sagt, är sugen på nya fälgar men jag har ingen aning om va för några jag ska ha för sort.. Bilen är iaf en silverfärgad 855 T5. Kom med förslag !



Svar på inlägget: Smakråd på fälgar till 855



Var du för prisklass? 18"? 17"? Jag själv tycker mörkgrå, typ antracitgrå, är snyggast. Ett par R fälgar är alltid snyggt, kan dock kännas lite tråkigt när så många andra har det ! Volans är grymt snygga också, kan skicka lite länkar på hur de ser ut om du ej vet sen lite nyare Volvo fälgar är snyggt också!


hade Tänkt 18-19", priset är inte så noga. jaa jag tänkte så jag oxo, så många har R-fälgar som synd är. Ja länka gärna, är tyvärr inte så insatt i fälgar


Här är några tips iallafall : http://www.abbozzo.se/html-sider/bildesider/ab-14.html http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.htm?webdid=439 http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_1 . 15&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_18 . 15&w=3 tycker själv alla passar bra på 850 speciellt en silverfärgad


Ja fan dom va jävligt fina allihopa, fastnade lite för dom första ändå iaf:)


ja, var själv inne på att skaffa ett par såna nu blev dock annat men har funderat på de länge kan man säga


ja, de kan jag förstå, nu är det väl bara att få tummen ur röven och fixa en uppsättning av dom då


låter grymt ! då kan man äntligen få se hur de sitter på en 850





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka