Hur ska jag importera fälgar från UK?

Hej, Jag har kollat på svenska priser på 16"-17" ink. däck men det är hutlösa priser. Jag hittade http://stores.ebay.com/wheelbase-alloys-direct Jag funderar på att köpa deras 20" ink. däck för 12k ink. frakt. (http://viewitem.eim.ebay.se/20-HUMMER-H . 09657/item) Hur fan funkar det med skatt/tull/moms/frakt rent praktiskt (iom att dom är också med i EU)? Hade blivit väldigt glad om någon erfaren kan svara på detta.



Svar på inlägget: Hur ska jag importera fälgar från UK?



Du köper, betalar via paypal, sen skickar säljaren varan som kommer till den adress osv du har angivit i din köparprofil. Det kommer till närmaste utlämningsställe troligtvis, men du får antingen en sms avi eller en lapp ner i brevlådan, simple as that!


Ingen skatt/tull/moms eller något sådant? :S Kan jag skicka det direkt till min däckverkstad tror du?


Inom eu får du ingen tull eller moms. Du betalar momsen i det landet du köper ifrån om jag förstått det rätt Bara och skicka efter och vänta ^^ Om du kan slänga det till däckverkstaden först tror jag inte blir problem bara dom vet om det först


Nej, du betalar bara den där summan som är skrivet på sidan det tror jag inte går, men hör med dom. De lär ju inte vara sammarbetspartner med det engelska företaget, samt att de lär inte vilja beställa åt dig till den adressen, men det kanske går att förhandla sig till, bara åka och fråga


Tack alla för svaren! Det hjälper riktigt mycket!!


Bara köp på! Underbart att köpa från engelska ebay!


Det tillkommer inget, bara att beställa. Köper ofta saker ifrån uk


Hur gick det, beställde du nån gång? funderar själv att beställa från dom


Är du säker på att det gäller privatpersoner. Jag vet att det e så för företag dock.





Det står ju tillomed vid varje annons: "Beräkna importskatt: När du köper en artikel inom EU tillkommer inga extra kostnader för tull, skatt eller moms. "


ahh, Kanon bra ju


o jag undrar fortfarande om nån handlat från wheelbase i england? vet att det inte tillkommer nån moms eller tull i eu.


Har beställt av dom nu precis. Jag kan återkomma när jag har fått hem grejerna. OM jag får några...


Fälgarna är hemma och ser skitbra ut! Kan rekommenderas!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka