Hjälp hitta original OZ Racing Mito II ytte fälgbana

Tjenare. Det är så här att jag söker nya fälgbanor till min OZ Mito 2. Det är 17x10 runt om men har fått lite kyssar men inget döende allvarligt. En av dem 4 fälgarna är mest utsatt och söker då ytte fälgbana. Är det något hära som har erfaranhet vart de går att bestämma hem original delar till Oz? de vore som sagt riktigt uppskattat asså



Svar på inlägget: Hjälp hitta original OZ Racing Mito II ytte fälgbana



jag vet inte om man kanske kan beställa reservdelar här, men har för mig att en bekant köpte någon till några bbs rs fälgar därifrån, det var därför det dök upp i huvvet http://www.felgen-man.de/english/indexenglish.html


Tack du Masterboy, ska kika upp de där. Såg att de hade renoverat mito fälgar. Men är det fler som har tips att ge angående renovering i sverige till förnuftiga priser eller köpa nya fälgbanor är välkomna!


Är din 2-delade eller 3-delade? Har dålig koll på om de finns på Mito II med både 2 och 3 delade. Jag håller på att renovera mina Mito II. Våtslipade dem förra året sen polerade dem. Men i år har jag köpt nya bultar och ska lacka centrumet med.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka