Fälgar till mercedes w115 compakt?

Hejhej! Jag skulle vilja montera större fälgar på min benz! 17-19" fälgar. Men då undrar jag vilka fälgar som passar rätt på en compakt? Sen undrar jag om fälgar från t.ex en w124 passar till en w115? Vilket ET är det som funkar till min bil? Vet ju att bultcirkeln är 5/112 så passar fälgar från nyare mercedes o typ passat/audi? Skriv gärna lite tips om fälgar som passar o ser bra ut till compakt? Mvh Qvarnis



Svar på inlägget: Fälgar till mercedes w115 compakt?



Näe, från och med W201 så ändrades ET på fälgarna, en 124 har ET på runt 49 original om jag minns rätt medans det ligger runt 30 på W115, W123, W126. Med reservation för att siffrorna kan vara fel, hur som helst, så är ET rejält mycket lägre på de äldre bilarna.


Jaha okej, rätta mig om jag har fel? Men alltså så passar inte fälgar från en w124 på en w115,w123,126? Eller går de fast de blir tajt?


Man kan behöva spacea ut dem, tror de vill ta i styrlederna på kompakterna.


Okej! men navhålet är så stort så man slipper fila ur centrum på fälgarna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka