Toppenidé delas med folket!

Jag undrar bara om nån av er använder t.ex Forza 3,4 för att se hur eran bil skulle se ut i tex en annan färg eller med andra fälgar innan ni gör ändringarna? Kanske riktas mest till folket i projekt forumet men men? Det kommer iaf lånas eller köpas för att bolla färg till fälg ideér!



Svar på inlägget: Toppenidé delas med folket!



Jupp jupp, tyvärr inhåller spelan inte de vanliga modellerna. Typ kombis etc, lite tråkigt:-(


de e ju typ bara i sverige kombis e populärt såklart dom inte prioiterar de


Kombis var bara ett exempel. Menar bara lite mera udda bilar.


Precis hade varit riktigt bra om det släpptes ett liknande spel som hade ännu mera bilar och mera ändringar som man kan göra, typ mulle meck bygger bilar v2 BMW e30 finns iaf med i forza så för min del så blir det iaf att fixa spelet. Finns det nått liknande spel t.ex NFSU där man kan modda bilar?


Går man efter NFS när man ska bygga bil så är man nog för ung för körkort ändå


Jobbar som trafiklärare så för ung är jag nog inte.. Är bara ett snabbt sätt att kolla hur vissa fälgar går ihop med andra färger om det är nfs, forza eller specialfälgars program spelar väl inte så stor roll?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka