Bmw E39 HID konvertering 35w el 55w?

vill köpa Hid kitt till halvljusen men är osäker på vilken jag ska ha 6000k men 35w eller 55w, rädd att 55w ska bli för starkt så det bländar andra i trafiken.. någon som har 55w på halvljusen??? tack för svaren



Svar på inlägget: Bmw E39 HID konvertering 35w el 55w?



Kör med 35w när du har reflektorer, annars kommer det blända alltför mycket.


Håller med, kör på 35W!


Trodde inte e39 fanns utan xenon, man lär sig något nytt ibland:) Hade jag varit du hade jag letat efter framlycktor från e39 2001 och framåt. Gör stor skillnad på utseendet:)


om du inte visste de så vet du inte så mycke om Bmw.. och när de gäller nya strålkastare så passar inga kontakter från bilen till dom nya facelift strålkastarna måste göra om alla kontakter så allt ska fungera men men de vet jag redan och det är inte de den här tråden handlar om utan vilken styrka på hid


Jodå, jag har ägt och skruvat Bmw sen 10års åldern så jag vet nog endel. Men jag har aldrig sett en e39 utan xenon. Så svårt är det inte att få dit facelift lycktor, har gjort de själv på 3 bilar. Jag vet att tråden inte handlar om det, försökte bara ge dig ett tips!


Kort o gott. Givetvis 35w på halvljuset. På helljust kan du ha starkare.


35w och se till att du får R lampa, för reflektor bländar mindre


Tacksam för alla svaren.. 35w är beställd





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka