Blå kolfiber vinyl

Hallåhallå! undrar om de är någon som vet/kan fixa blå kolfiber vinyl? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Blå kolfiber vinyl



http://www.grunt.se/index.php/webbshop/ . on-look/13


Det där är Kolfibertyg(PVC) där baksidan på tyget består av skumplast som lätt går att ta bort inte samma som vinyl väl ? Vinyl är väl snarare folie.


Det finns bland annat på ebay.co.uk (Ebay England) och de skickar överallt i världen någon av säljarna såg jag, bland annat av märket 3M, vet inte vad de andra fabrikaten är: Blå:http://www.ebay.co.uk/itm/BLUE-Carbon-F . 1c1f06fc8f Några till:http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= . Categories Hör annars med FM Graphics i Ystad, www.fmgr.se eller Xtravagant i Malmö www.xtravagant.nu/


Jasså sån vinyl... Det fins fler typer av vinyl och jag trodde det var den typen många sportstolar är gjorda med som menades, vilket också är vinyl...


oj, ursäkta menade folie


Wrapping vinyl = samma som kolfiberfolie/kolfiberfilm. Däremot vinyltyg = inte samma sak. Fast det är rätt de jag länkade till alltså på de länkarna, ebay. Och folie har både Xtravagant och FMgr.se (i Skåne, Malmö eller Ystad) dock vet jag inte om de kan fixa blå. Men som sagt det ska vara rätt på ebay.co.uk jag länkat till.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka