Kolbiberfilm på vissa delar.

Tjena! I min passat -98 så vill jag limma på kolfiberfilm som jag har köpt idag. Jag vet bara inte hur jag ska få loss delarna.. Här kommer bilder på dom (dom som ser träaktiga ut alltså) Tänk på att detta är kolfiberfilm, och inte riktig kolfiber som man ska limma på med epoxy. Tackar!



Svar på inlägget: Kolbiberfilm på vissa delar.



jadu bara att ta fram verktygssataen och börja klura lite.. demontering av dörrsidor kanske för att komma åt sakerna från insidan. kanske ta loss stereon o klima panelen för att hitta skruvar som håller fast ramen..finns säkert hur mycket som helst bara du börjar riva i sakerna. våga är väl ett bra ledord här samt försiktighet när det gäller plastdetaljer som har några år på nacken..


Jag har precis lackat dessa delar på sambons passat. Börja med att plocka ur stereon, sen kan du bända lite lätt i plasten som sitter runt displayen till acc. Där under sitter 4 torxskruvar sen sitter där 2 till i facket under stereon. Plocka sen ut acc enheten och koppla loss den. Plocka även ut knapparna på sidorna. Sen ska hela ramen runt stereon va lös. Drickahållarens "träpanel" sitter bara dittryckt frän framsidan, bara att bända loss lite försiktigt. Handtaget i förardörren plockar du loss genom att bända loss träpanelen på insidan under ifrån. Sen är det bara att dra handtaget uppåt. På dom andra dörrarna är det bara att bända loss träpanelen lite försiktigt. Lycka till.


fasen e allt bara påtryckt på passaten*ler* har du bilder på det du lackat??


det är oftast så i alla bilar man lossar några få skruvar,, sen bänder man bort detaljerna


Nej tyvärr. Inga bilder. Får se om vi lägger upp bilen här på garaget så kan jag ju ta nån bild på d. Men tycker d e meningslöst å lägga upp en helt original tråkig passat.


Tack så mycket dieselknackare och ni andra! Mycket hjälpsam! Skall testa det nu t helgen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka