Vart hittar man längre bultar?

Måste inskaffa längre bultar då spacerplattor ska monteras. Eftersom jag har mörka fälgar vill jag gärna ha mörka bultar också. Vart kan jag hitta det någonstans?



Svar på inlägget: Vart hittar man längre bultar?



Fråga på närmaste däckverkstad eller på en tillbehörsaffär.


Är svårare än så att få tag i dessa. Har kollat med 2 däckverkstäder, och båda hänvisa till någon mer specificerad återförsäljare av dessa grejer. Har även kollat med manton, och inte ens dom kan ta fram detta. Är mörka bultar så pass ovanligt i längre format?


Köp vanliga och lacka? Annars finns det ju svarta plastskydd att sätta på bult skallarna.


Tror inte lack kommer hålla speciellt länge... Jo,ser ut som det kommer få bli plastskydden iaf då, ville helst slippa dom.


Jag lämnade mins bultar till en kompis som jobbar på industri, så jag pulver lackade dom:)


Bmw verkstäder brukar ha då bmw har svarta bultar original, allt som oftast iaf! Sen beror de ju helt på hur ovanlig längd du ska ha givetvis?


manton.se


Vilka dimensioner ska de ha?


Har ju redan kollat med manton.se Bmw har svarta bular, och dom har jag monterade nu, men är som sagt för korta. Exakta mått vet jag inte ännu då jag inte beställt plattorna ännu, men mellan 10-20 mm längre kommer det bli.





Bmw verkstan här i stan kunde iaf beställa hem längre svarta bultar, så de borde ju resten av bmw verkstädernakunna också:)


Där ser man, trodde jag inte. Får ringa och lyssna i veckan. Har 2 olika ställen påväg till jobbet så ska bli kul och se om dom ger samma svar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka