Skärmbreddare - Plast?

Finns det någon här som vet vart man kan få tag i den typen av "skärmbreddare" (Vet inget bättre ord för det) som sitter original på t.ex. Jetta och Golf. Kolla bilden för en bättre uppfattning om vad jag menar. Skulle ju helst vara någon form av universal som fästes på något bra sätt.



Svar på inlägget: Skärmbreddare - Plast?



hör inte dem där till vw:s orginal gti-paket? lär väl gå att hitta på någon skrot skulle jag tro.


jaja, jag är trött och skumläste hans inlägg. Men jag bidrog ju iaf med något... Annars om man inte vill agera skrotsamlare så tror jag realcar har sådana gti-kjolar, men då kostar det.


mekonomen och meca har.....


meca har som sagt... kostar typ 6-800 för alla 4a.


Tjena! http://www.blocket.se/vi/19837335.htm?ca=7_s Där har du en universal skärmbreddning!


Tack för svaren! wetese: Letade inte riktigt efternågot sådant. Mer av den där svarta plasttypen som på Jettan. Om det nu finns några billigare sådana som liksom är mer "bolt-on" bara. Ingen som vet om några sådana? Eller om det går att montera bort breddarna från Golf/Jetta?


Jag har men ej te salu:p men lånar tråden lite:p Har kört värmepistol på mina skärmbreddare o dom blev svartare... Men hade velat ha mer glans? Några tips?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka