Däck o fälg?

tjenare. Är det n^gon som vet hur stora fälgar man kan slänga på en audi 100 turbo ifrån -87 o vilken storlek på däck med. gillar mkt fälg o lite gummi.



Svar på inlägget: Däck o fälg?



Kolla in någon däckkalkylator som finns på nätet sedan bara prova sig fram vad som funkar. Vad har du för orginal dim? (står i regbeviset)


orginal är 205 i bredd men det är på 15 tum men ja undrar mer om ja kan slänga på 19 tum på bilen. om det går med tanke på dom låga skärmarna bak?


205 breda. men vad e profilen? ska du ha större tum så får du ha lägre profil på däcket


Jag hade 215/140-17 på min Audi 100 o det var tajt som fan i skärmkanterna bak. Minns inte vad det var för ET på de fälgarna, men har svårt att tänka mig att det skulle funka med 19" tyvärr Det är väl 5*112 på den så det borde ju finnas nån vänlig själ som kan låta dig prova några o kanske med olika ET på


Far åt helvete vilken profil ;D


jo men om man går på kanterna med lite våld så tycker ja det borde gå med typ i alla fall 205/35-18 eller något liknande? flÄcker ur innerskärmar o valsar kanten?


HAAHAAAA. Anntar att du inte fattade att det var en etta so, smygit sig in där


205/60-15 är det o det förstår väl ja med haha. annars får ja ju k¨pa traktor däck o det kan bli trångt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka