Dekal "Kyss dig i häcken"

Hallå =) Undrar om någon vet vart man kan köpa en dekal som det står "Kyss dig i häcken" på dekalen står det en röd figur som pekar finger.. Frågan är vart kan man köpa dom? Tacksam för svar. =)



Svar på inlägget: Dekal "Kyss dig i häcken"



Dekaltrim?


Har kollat där men hittade inga.


Minns jag inte fel kan du bara slänga iväg ett mail om hur du vill ha din dekal så tillverkar dekaltrim en till dig, Dem har så man kan göra en text och se hur den kommer se ut när du får den. Du kan säkert be om att få en figur som räcker finger till texten.


Ja det kan nog gå fast skulle dekalen ska vara i "spectra" beror på om dom gör det.


Vad är spectra om jag får fråga?


När det är lite glitter, har för mig att det heter så?


http://rockon.se/contents/sv/d127.html Där har du några spectra dekaler.


Inte en blekaste aning, men dekaltrim kan nog fixa det mesta. Många dekaler jag beställt har jag fått lite custom. Skicka iväg ett mail vet ja!


Ja det kan dom nog, men vet inte hur man får in ett motiv på dekal designern. Har inte heller sett dom på någon hemsida om man bortser från den där.





Du kan ju börja med och fråga om det ens är möjligt att få den som du vill, annars kanske dem vet någon som kan hjälpa dig. Vid större antal eller annat utförande - maila offertförfrågan till order@dekaltrim.nu


Ja, men det är inte så bråttom och köpa en.. tänkte kolla om dom tillverkades tänkte inte be ett företag att tillverka en till mig.


Här är en bild på dekalen..


Okej, ja det är bara och fortsätta och leta


Fortfarande ingen som vet vart man kan köpa dom?? Vet att dekaltrim kan tillverka dom!


nu snackar vi old school dekaler.. finns nog bara på diverse loppisar eller liknanade i dagsläget.. kanske som någon sa tidigare..en kringresande knalle som kränger dekaler kanske har sådana här på lager från 70 talet..jävligt balla iaf..


Håller med dig.. Jo det lär ju vara det..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka