Honda civic type r EP3 "kontrollpanel" borttagning hjälp

Hejsan, det är såhär att jag skulle göra min frontpanel (båda delarna i kolfiber) första delen var lätt att ta av, sammt att dra på kolfiber. Den stora panelen är värme rattar osv sitter fast fick jag bara loss ca 5cm ut, gick verkligen inte mer, känns precis som kablarna är förkorta eller att någon vire från ngt med värmen är för kort och df kommer inte hela panelen ut så man kan skruva väck alla detaljerna så man får plastet fritt från bilen. Bild på det som ska bort : http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . age=838466 Blev så sjukt trött på det så satte tillbax det utan att skriva det skruvarna osv för att lätt kunna ta bort när jag ger mig på det igen den nedre delen är kolfiber och blev skitbra, måste bara få väck den övre så man kan få det bra runt kanterna med hoppas ni förstår



Svar på inlägget: Honda civic type r EP3 "kontrollpanel" borttagning hjälp



Hej! Det är för att det är lite gammalmodiga lösningar för värmereglagen i panelen. Är kablar med metalltråd i som styr värmen mekaniskt. Du måste in under och först ta bort ett clips för varje (två) kabel som är väldigt pilligt. Och tappa inte ner skiten i avgrunden som jag gjorde. Åkte runt utan möjlighet att ändra till värme i en vecka i vintras men kostade typ 20:- från hondacity att beställa in så det var ingen fara. Jag måste göra om skiten senare i sommar för det blev en del veck efter folieringen jag gjorde och dessutom lyckades jag täcka över vissa detaljer på baksidan tror jag eftersom nattbelysningen lyser svagare på vissa ställen nu.


tack !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka