Audi centrum kåpor till RS4 fälg?

Tjenare ! Köpte nyligen ett par 18" replica RS4 fälgar till min TT, dock fick jag inga centum kåpor till dem. Är det någon som vet vart jag kan få tag i detta ? Hag provar med diverse däck firmor tex euromaster men dom kan ej hjälpa mig.



Svar på inlägget: Audi centrum kåpor till RS4 fälg?



http://www.wheelzone.se/kapor-emblem/


Tack där hade dem nog rätt kåpa. inte lite pengar dom vill ha heller. 150 :- / fälg, blir ju 600 spänn för 4 st. kåpor :S


Ja kåporna är tydligen både dyra och svåra att få tag på. Jag har också RS4 kopior men jag funderar på att lacka om dem. Fast 18-tummare är inte speciellt sköna att åka med på slitna svenska vägar.


Ja det verkar ju vara så. Ser att du har Classic fälgen, jag har den nya rs4 fälgen så inte samma kåpor antar jag men tror dem hade till den nya rs4 fälgen på den hemsidan också. Ville igentligen haft 19" men dem nya Rs4 fälgarna verkar vara riktigt svåra att gå tag i med bultindelning 5/100.


ingen som vet om man kan få tag på dessa via någon däck firma ?


ebay!


Kollade lite på ebay nu ! riktigt bra ju fanns för 35 kr /st. Nu måste man bara mäta måtten på fälgen så den passar också. eller är alla rs4 fälgar samma mått även om det är replika ?


Är nästan säker på att det är samma mått, kan dock inte säga säkert. Jo Ebay är verkligen super när det gäller sånna saker. Se till att handla från Eu land då du slipper frakt då.


RS4 replica fälgar har inte samma mått som de äkta fälgarna. har fått in 100 kunder som vill testa och än så länge har ingen passat. Kan tillägga att inget av audis centrum passar i RS4 replicorna:)





skit svårt att mäta så det blir bra också. har hittat kåpor som är: 68 utvändigt & 54 inne 69 utvändigt & 56 inne 59 uvändigt & 57 inne. Någon som har något tips på hur man skall mäta eller någon som vet vilket mått man skall ha ?


Jag har RS4 replica 19" som även jag letar efter centrumkåpor, mina mått är 57,1 invändigt i navhålet och 69utvändigt från kant till kant. Säg gärna till var du hittade kåporna:) Jag söker efter kåpor med VW-märket. Har kollat på wheelzone men det skulle kosta mig 1000kr för alla fyra och det är jag inte beredd att punga ut. /johan


Läser du i tråden så ser du att det finns på ebay..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka