Fälgtips E39???

Som rubiken lyder har jag väldiga problem att hitta ett par snygga fälgar till bra pris till min e39a. Ge mig tips på vad som skulle passa och som ej är i den högre prisklassen. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Fälgtips E39???



http://www.bmwstylewheels.com/5/E39 och sen hålla utkik efter dem på blocket.se, bmw orginalfälgar är snyggast: p


tycker dock ingen av dessa fälgar är fina


http://www.blocket.se/stockholm/Miglia_ . =6&w=3 med nya däck kanske vore något? Här är lite diverse som kanske passar herrn: http://www.blocket.se/varmland/Y_rondel . =6&w=3 http://www.blocket.se/helsingborg/BMW_M . =6&w=3 http://www.blocket.se/arjeplog/Sommarda . =6&w=3 http://www.blocket.se/vasterbotten/Akta . =6&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Snygga_ . =6&w=3 http://www.blocket.se/sodermanland/2_up . =6&w=3 http://www.blocket.se/blekinge/Feta_bmw . =6&w=3 Lite billigare än att köpa nytt. Eller ja, beror ju på. Från runt 12 000kr brukar det ju kosta för 4 nya 17/18" fälgar och vettiga däck till.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka