Finns fästen till 945 takvinge att köpa?

Hejsan! Köpte idag en skitfin 945 vinge som jag ska på bilen (volvo 945) men tyvärr medföljde inga fästen, så jag undrar om det finns att köpa nya på t.ex Volvo eller om det är någon som har en bra guide på hur man gör egna? Om ni vet var det finns att köpa så säg gärna pris också om ni vet det. Givetvis ska jag åka till Volvo på måndag tänkte om man kanske kan få några bra svar här så länge under helge. Har sökt efter liknande tråd men hittar ingen, så finns det en sån här så har jag i alla fall försökt hitta den. Jag vill INTE limma den eller något då det egentligen inte behövs eftersom att det är helt. Någon kanske till och med har ett par gamla fästen liggandes som jag kan köpa? Tacksam för vettiga svar!



Svar på inlägget: Finns fästen till 945 takvinge att köpa?



Har varit på Volvo samt andra reservdelsbutiker men ingen säljer någon monteringssats eller fästen. Ingen som har någon lösning?


Fästet består egentligen bara av ett U i metal med en bult i ena änden som man spänner mot insidan av bakluckan, lättast blir nog att bocka ett själv


Ahaa, så enkelt asså? Nån som har möjlighet att fixa en bild kanske isåfall? Så kan man göra egna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka