Breddning å skarvning av glasfiberkaross

hur skarvar man en glasfiber kaross på bästa sätt måste liksom bredda den



Svar på inlägget: Breddning å skarvning av glasfiberkaross



Förklara gärna lite mer så kan jag/vi försöka hjälpa dig. Har du någon bild?


har inte karossen en men vet att jag blir tvungen att bredda den ca en desimeter det är en t27a roadster som ska på ett duett chassi över ramen


Om den nu redan är i glasfiber från början så är väl bästa sättet att fortsätta med just glasfiber. Kapa klippa klistra.


jo det stämmer men har aldrig hålt på med glasfiber å sånt förut


Är inget svårt direkt. Det du behöver är glasfiberväv. Polyester och härdare. Penslar och handskar Sedan är det bara att du kapar på ett ställe. Reglar upp med något så du får bitarna bra mot varandra. Fäster något på baksidan så du har något att fästa glasfibret i. Sedan är det bara köra på med polyester och vänta


då vet jag


Ja polyester o glasfiber är väldigt lätt att jobba med och billigt. En viktig sak är att slipa ut kanterna så att dom är koniska, då får du en bred överlappning och det blir starkt utan att det spricker upp. Laminera från båda hållen där det är möjligt. Lycka till.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka