18" på 940

Tja! Är det någon som vet hur bra ett par 18" med ET 13 och däck som är 225/40 passar på en 940 som är sänkt 30mm runt om? Tänkte om det slår i skärm kanten eller något liknande?



Svar på inlägget: 18" på 940



Testa? ;D


Har inte fälgarna hos mig, tyvärr


Hade iallafall en bekant som hade 18" på sin 940. Vet inte om bilen var sänkt och vet inte riktigt hur stora däcken var innan. Han snackade om att de gick bra bak, men att dom tog i fram. Men de löste han igenom att fixa ett par smalare däck. Tror de däcken han satte på var 210 eller 215. Då gick det utmärkt!


mina eiker med 225 däck tog i skärmkanten tills dom valsades. men dina som har lägre ET skulle jag tippa på än vad mina är kommer säkerligen ta i skärmkanterna men med hårda dämpare eller valsning löser det sig utöver det så tar det nog inte i någonstans.


Okej, tack så mycket


Hat DTM fälgar på min 225 40 naggar fint i skärmkanter bak den är dessutom orginal hög bak!


Blir väll att valsa då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka