Namn på fälg. BBS ???

Hallå. Köpte fälgar förra sommaren, ett par BBS 18". Ska vara till BMW enligt han som hade dom. Har fått en fälg krokig och måste nog köpa en ny.. så måste hitta namnet på dom. Någon som vet vad dom heter? Bättre bild kan fixas. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Namn på fälg. BBS ???



Hmm, Bmw har 5/120 och din 740 har 5/108 .. Men till topic, står det inte på/i fälgen? Brukar göra det, gör det på mina iaf!


Har spacers. Inte hittat något då fälgarna är pulverlackade..


Tippar på att det är BBS RC eller så kan det vara BBS CH! Dom är rätt lika!


Dom heter bbs rsII (rs2) och var en orginal fälg till bmw 5 serien tror jag. Ska vara en splittfälg om jag minns rätt. Finns någon som kan rätta mig då bmw inte är mitt område.


Dessa är väl inte split?


Skulle tro att det finns både och. Googlade lite snabbt och då verkar det som att den finns som splitt. Om nu det satt split på BMW som orginal eller inte vette fan. Kan även tillägga att bbs tydligen inte tillverkar dom längre fast där kan jag ha fel.


tackar för svar. har hittat några som är riktigt lika, ska kolla lite närmare idag. http://www.ebay.com/itm/BBS-RZ-Wheel-18 . 563wt_1167


Är dessa inte bara kopior av bbs med original centrum kåpor? För ingen av bbs modellerna stämmer in riktigt helt på eker midellen! Samt att bbs rs finns bara i splitt va jag hittar! men svårt att avgöra på bild!


Dom är det johnny!





Får se om man ska skicka in fälgen på riktning i övik


Ja det går ju!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka