850 och S70 samma stolsfästen? Motstånd airbagsystemet!

Undrar om Volvo 850 modeller har samma stolsfästen i golvet som Volvo S70? Har ett par skalstolar jag tänkt isåfall montera och undrar om dessa fästen isåfall skulle passa i min S70! http://www.cipherauto.com/BRacing-Seats . RACKET-SET Har läst lite på google om att folk bytt till S70/V70 stolar till sina 850s å så men vill gärna få det mer bekräftat! Tack för svar.



Svar på inlägget: 850 och S70 samma stolsfästen? Motstånd airbagsystemet!



Ingen som vet?


Enligt denna tråd: http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=179041 ...så passar v70-stolar i en 850, så då torde 850-stolarna passa i din s70.


Okej! Bra, tack för svar! Då blir det nog att lägga beställning på dessa fästen!


Är det någon som har monterat skalstolar i S70/V70 modell och lurat airbagsystemet? Har googlat en hel del och hittat svar där folk använt motstånd 2,2Ohm 3w som dom kopplat in i uttaget under stolen och kört så!? Är det någon in Sweden som gjort liknande eller kan bekräfta?


Någon som fixat detta med motstånd å andra stolar kanske???





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka