Vad har hänt med Realcar ???

Hejsan, Jag beställde en bakspoiler av Realcar i onsdags förra veckan, Har vart inne o kollat på sidan med jämna mellanrum för att se ifall de gått framåt i min beställning, men ej gjort de enligt sidan, Mejlade dem i torsdags ifall de fått min beställning, inte hört något ifrån dem alls, o nu när ja går in på sidan står de bara " webbsidan kan inte visas"... Någon som vet vad som är på gång ??



Svar på inlägget: Vad har hänt med Realcar ???



Realcar har väl gått i konkurs


De har en helt ny hemsida som lanserades för några dagar sedan, så det kanske är en bugg som gör att den ej visas för tillfället, företaget finns o mår bra .


Heter det nått annat nu? För kollar man upp realcar så har det gått i konkurs och är avregistrerat 2011-09-15


Heter samma !


okej.. vet du någon kontakt info då?? eller om det är samma som förut..??


Hej! Realcar Scandinavia AB har gått i konkurs men nystartade Realparts Sweden AB med före detta anställda i "gamla" Realcar köpte upp konkursboet och äger och driver vidare "Realcar". Det är samma telefon nummer och mail adresser som innan. Info@realcar.se eller 0151-511880. Vid order problem så slå en signal för snabbaste svar. Just nu är det problem med hemsidan och mailen men det jobbas för fullt på det! Mvh Stefan Elg , VD Realparts Sweden AB


Tack för ett kanonsvar Men fallet är som sådant att jag behöver avbeställa spoilern jag beställde, Skickade ett meil till info@realcar.se igår om detta, men inget svar.. Men de kommer väl Mvh //


Hej! Problemet med sidan är löst och mailen strömmar in för fullt och svaras på så fort det bara går. Mvh Stefan


Men kan någon svara på varför det är såååååå jävla lång väntetid hos realcar? Betala in den 04/04 och jag har inte fått hem ett skit än.





Står det något om leveranstider då ? garanterat att det är på g, annars kan det ju va nånting som varit restat eller hur, tycker personligen inte att 2 veckor ä så länge


De blir snart 3 veckor om några dagar. Har inte fått en specifik datum bara att dem har beställt en lastbil som då är försenad. Men jag undrar ifall de vanligt att realcar har skickar varor efter veckors väntetid. Man hör så mycket på olika forum att reakcars väntetider suger, därför undra jag om de sant.


Var snäll o ring dem istället för ett exakt besked. ingen på ett forum som inte jobbar hos dem kan ju ge dig ett bra svar., alla leveranser tar olika tid, har alltid gjort & kommer alltid att göra. Realcar Vill ni komma i kontakt med oss? email: info@realcar.se telefon: 0151-511880 eller använd kontaktformuläret: http://www.realcar.se/contact-form.php


Tack men har ringt dem flera gg, samma svar. Frakten till Realcar är försenad. Skulle kommit fram tor frdag förra vecka, men hoppas dem dyker upp snart.


Fick svar pres, dem kommer imorgon eller onsdag . Va skönt då!


Nice. lycka till med delarna





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka