Style Råd, BMW e46 ci 04

Tjena, Jag har just köpt en BMW 320 ci 04 170HK den är jävligt fräsch och sånt,, innan har jag alltid tänkt att jag ska styla upp den som fan när jag väl får en, men nu när jag har en, vill jag mest småstyla den, någon som har något att föreslå? det jag har tänkt mig är att skaffa en csl baklucka, nya fälgar, ( har ett par andra sommar fälgar , orginal bmw 17 tums) men såklart vill jag ha ett par råa. tips på de uppskattas också:) eventuellt M3 Gälarna kanske. och nåt smått invändigt. men vet inte vad. några idéer?



Svar på inlägget: Style Råd, BMW e46 ci 04



Lägger till toning/solfilm + sänkning så har du mer eller mindre gjort så mycket det går utan att "ändra/förändra" fordonet/utseendet allt för radikalt. Snygg bil för övrigt!


Mtech II bodykit, sänkning, shadowline, svarta njurar, Angel Eyes, dioder i skyltbelysningen... Skippa gälar och andra M-attribut!


hmm låter intressant joo angel eyes e ju en klassiker, de kommer att komma. sänkning med. men jag är jävligt inne på CSL bakluckan , gillar den som fan. och lite smått o gott i kolfiber bodykit vet jag inte riktigt. jag gillar standard kittet man får till faceliften . iaf fronten. skulle bara varit lite större.


Har en CI 05'. Den jag har är precis som din i "CSL" gråa färgen, som är den snyggaste enligt mig. Jag har dock fullt Mtech II paket, shadowline, kolfiberinredning mm. Vad jag har gjort med min bil är lite små saker här och där så som kolfiberemblem runt om hela bilen inkl fälgarna som är 18' M-fälgar har även bytt ut krom njurarna och ersatt med kolfiber njurar. Hatar allt som har med krom och göra "Hajfenan" som också är i kolfiber. CSL bakluckan är riktigt fet, funderar på att skaffa en själv faktist. Det jag ska göra med bilen härnäst blir att skaffa kolfiber diffuser och kolfiber "vingar" längst ner på fronten (Mtech II). Jag personligen tycker det är väldigt snyggt med kolfiber. Tkr precis som Oxygen att du ska skippa alla M-attribut. Vill man ha en M3a så får man köpa en ser bara dumt ut om du gör din bil till en "wannabe M3a".


joo. santt. men gälarna är så jävla snygga gillar också kolfiber. det e precis vad jag vill ha. vet inte med insidan dock. har den där metallic aluminium listen runt om hela. men vill definitivt ha kolfiber njurar och emblemer. m6 eller m3 fälgarna med kolfiber emblemer. dynavin multimedia system. vet dock inte hur allt detta kommer se ut med mitt facelift bodykit. vill också ha dom framläpparna där nere men tror itne de blir så bra med den fronten ska nog vänta med att byta kaross delar. men isf blir de ju csl bakluckan och kanske det andra sport bodykittet.


kan du inte ladda upp lite bilder på din ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka