Tyskstuka bilen.

Om man ska tyskstuka en Mitsubitshi GALANT -00. Hur gör man det lättast har ni någon bra sida??



Svar på inlägget: Tyskstuka bilen.



Du kan inte tyskstuka en Galant.


Menar du att man inte kan sänka en Galant?


Självklart kan du sänka en Galant. Men att tyskstuka en japansk bil går inte ihop för mig. Om du anser att en sänkning är tyskstuk så kör på.


tyskstukar gör man med tyska bilar...


Precis som evilaudio säger, man tyskstukar tyska bilar


Tyskstuk på annan bil än en tysk lär vell gå inom kategorin "stance"


http://www.coiloverkungen.se/?category_id=199 här har du jue coilovers, sen bara brea fälgar och eventuelt spacers om du vill få ut fälgarna http://www.stanceworks.com/forums/showt . hp?t=22959 här har du en rätt gossig galant


Tyskstuk heter det ju bara på svenska. Internationellt heter det Hella Flush eller som tidigare sagt, Stance. Klart du kan köra stance på din Galant. Många Japanska bilar som kör det. Kolla stancenation.com och sen för att hitta rätt dimensioner till just din bil med däck å fälg gå in på tyrestretch.com/ Lycka till.


Tack!!!





lite inspiration? Tycker denna galanten är galet fet.


Gör en ny tråd och fråga hur du JDMar din missu. då gnäller folk inte lika mycket....


Jävligt Fet!! bra isperation!! Men jag söker en vinge som passar och som jag gillar resten har jag hittat som jag bara ska beställa. eller joo ett par feta fälgar me.. Så stora som möjligt. Bitchen är ju 4 bultad å dem flesta fälgar jag hittar är 5 bultade.. :S


Får la göra det om det inte går att ändra namn


Den här är fan fet den här med. http://vimeo.com/31752049 Rota FTW!


Sänka är inte samma sak som tyskstuk. Tyskarna brukar köra med 13 eller 14" fälgar på stukade golfar kanske 9" breda och 175/50x14 et00. Kanske med 25mm spacer Och sänka 15cm. Sen är det ju en smaksak om man gillar det. Tycker galanten ser bra ut! Otyskstukad.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka