Koppla in flera xenon kit?

Jo jag tänkte höra om det är någon som vet hur man kopplar in flera xenon kit på en 940? Jag har xenon i hel/halvljus men skulle vilja ha det i det lilla extraljuset och i dimljuset oxå, men jag vet bara hur man kopplar in ett xenon kit och inte flera.. så om det är någon som vet, skriv gärna!



Svar på inlägget: Koppla in flera xenon kit?



kopplar dem så som du kopplade in dem andra?


Kopplar du med relä så ta signalen från ena lampkontakten. Och kopplar du utan extra relä så tas all ström till ballasten från lampkontakten.


Jo men jag tänkte att alla xenon kit man kopplar in behöver väl kopplas in med den lampkontakten som kopplas in i vanliga lampor? eller har jag fel?


Det är som att koppla in extraljus. Där så tar du signalen till extraljusreläet från helljuset. Och när du kopplar in dimljus så tar du antingen signalen till reläet från dimljusets lampkontakt, eller direkt till ballasten om du inte kör med skilt relä. Till lilla extraljuset så tar du strömmen direkt från lilla extraljusets lampkontakt. Och har du xenonkit med hög startström eller högre effekt än 35w så kan det vara bra att koppla via ett relä. För bilens original kablar är vanligtvis i klenaste laget.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka