Förslag på fälgar till min 965a

skulle behöva råd om nå snygga fälgar till 965an.. pris spelar ingen större roll men ju billigare ju bättre;) dock mellan 18" t 20" och inga R fälgar alla andra förslag e välkommna..



Svar på inlägget: Förslag på fälgar till min 965a



http://www.blocket.se/jonkoping/SE_HIT_ . 10&w=3 Lätt snyggast på Volvo


Terve! jepp klart snyggast men fel ET 965an har u ET 43:)


é ju bara ta kontakt med dom så kirrar de nog sig ska du se


ace monaco skulle nog sitta fint på 965an


säger ace targa http://www.garaget.org/?car=14437


snygga e dom fast vill ha mer eget annars blir de ju nästan som en direkt kopia på den bilen:|


Tror inte att dom vill bearbeta ned nästan 40mm material från fälgcentrumet Volvo Nebula fälgar kanske vore nåt? Finns en del replikor också. Eller kanske SvF Mantorp?


inte så direkt förtjust i Nebula fälgar... dom andra såg ju lite intressanta ut iaf.. vet du vilka som säljer sånna?


Större än 18" tycker jag personligen ser dumt ut på en vanlig bil. 965 ser rätt exklusiv ut så jag hade satsat på valfria tätekrade fälgar t ex som de på bilderna ovan, passar skitbra! Inga tjocka fälgar om du fattar vad jag menar...





SvF - Svenska Fälg säljs nog av varenda däckkrängare som säljer fälgar i Sverige (nästan). Så är nog inte särskilt svårt att få tag på. http://www.gummihuset.com/ säljer dessa. Finns i 5x108 och det är väl 8" breda i 18" utförande så inga särskilt breda fälgar, men räcker ju till helt klart Funderat på 8x18" SvF Mantorp själv till BMWn Direktlänk:http://www.gummihuset.se/Aluminiumfalg/ . croll=2625 Men det finns givetvis andra stiliga fälgar till samma priser


Tackar!


Oki nå dom vart ju inte dyra dom fälgarna:) men måste titta på fler fälgar innan man bestämmer sig:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka