Vart köpa volvo grill emblem?

Hej, Någon som vet vart man kan köpa ett nytt volvo emblem till grillen på min C30? Den är 75x75mm i strl och har bara hittat 58x58mm på exempelvis tradera mfl.



Svar på inlägget: Vart köpa volvo grill emblem?



hos Volvo kanske...!?!


Hos din lokala Mazda återförsäljare


HAHAHA gjorde min dag:-D Men som Thullen skrev, Volvo har dem självklart.


Inte säkert Volvo har lösa emblem som passar till din C30,de hade iallafall inte det till min S60. Utan de säljer enbart tvärstaget med förmonterat emblem,så jag fick köpa tvärstaget när jag bytte grill. Provade med emblemet som sitter på S/V40 som många som har S/V70 och 850 brukar köpa,men det var för stort.


Tradera.


Jag kan gå ut och mäta mitt emblem imorgon på min krockade bil.


Kan tycka det men de säljer enbart komplett grill....


Får du gärna göra, är det min strl så köper jag den mer än gärna!


Som jag skrev så är jag på tradera och kikar titt som tätt men inget flyt än så länge. Endast hittat ett med strl 58x58 men den är nog till en annan modell!





Så sa dem till mig med när jag skulle ha ett S40-emblem, men efter mycket tjatande så fans det visst ett eget art.nr för bara emblemet också...


Är din fyrkantig?


Ja det kan man säga. Är inte precis exakt fyrkantig men ja det är den! Är din samma strl?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka