Byta växelspaksdamask i Golf IV? - How to do

How to do: Lossa ramen som damasken sitter i. Lyft upp damasken över knoppen. Lossa Metallringen. Dra loss knoppen från växelspaken. Lossa ramen från damasken. Ta en vanlig mejsel och bryt loss den svarta plastringen som "håller i" damasken från knoppen (sitter riktigt hårt, var inte rädd för att ta i). Sätt dit den nya damasken montera växelspaken i omvänd ordning Hoppas detta hjälper någon!



Svar på inlägget: Byta växelspaksdamask i Golf IV? - How to do



byte på min men satte bara den nya över den gamla


Okej ja det är ju också ett alternativ, men vet inte hur jag ska få den att sitta bra då eftersom att den svarta plastringen verkar nypa åt damasken så den inte ska åka av


jo den gör jo det men jag hade sån tur att jag hittade en med kardborre och som knöt fast runt istället så då gick det men ja plastringen knipper åt allt, vet faktiskt inte hur man får bort den.


Okej, får se om jag lyckas få reda på hur man ska göra innan jag förstör all plast


har lärt mig att en kofot löser det mesta när det gäller att få bort saker men sen att få dit dom igen kan göra det lite svårare dock


Haha en kofot är nog inte så smidig att använda i det här sammanhanget, annars så håller jag med dig!


Lägger ner bytet, när man satte den nya damasken på plastramen som man sätter fast damasken med, så kunde man inte sätta fast ramen eftersom att resåren i damasken var för tjockt. kostade inte mycket pengar men är lite störande iaf.


Köp ny från tmtuning.com då blir det bra o snyggt!


Har jag inga som helst tvivel på, men de är ju lite dyrare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka