Camaro framlampor.

har köpt mig en Camaro 2010 ss utan halo lycktorna. Beställde förra månaden hem ett par med halo ringar som sitter på rs modellen. Men sen insåg jag att det var olika uttag på lamporna för kontakten. Vet någon om det går att få tag på någon typ av omvandlare här i sverige? har googlat rätt mycket men mest förgäves. Är en tre sticks kontakt (om man kan säga så)? och det ska vara en med fyra. Är inte allt för kunnig när det gäller sånt här som ni kanske märker. //Robert.



Svar på inlägget: Camaro framlampor.



http://theottoshop.bigcartel.com/product/wiring-harness På den sidan finns såna "omvandlings" kablar om jag hade behövt men han skeppar tydligen inte till sverige och svarar inte heller på mail. Vet någon om det finns nå liknande i sverige eller om det går att få tag på någon annanstans? //Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka