Usa-Blinkers volvo 850 lagligt eller inte?

Tjena! vet att det finns många trådar om detta men har inte fått nåt bra svar, har en 850 som jag jätte gjärna skulle vilja ha usa blinkers på och varför ajg vill det är för reflexen på sidan gör dom så mycket snyggare än original. har hört att på usa bilnkers så är positionsljusen gula,orangea och att det inte är lagligt men har också hört att det faller på att usa-blinkerserna inte är e-märkta och därför inte är laglia. så finns det några blinkers med vanligt positionsljus med gul reflex så vore det schyst om ni länkade. // Pontus



Svar på inlägget: Usa-Blinkers volvo 850 lagligt eller inte?



Det är lagligt så länge det bara lyser oranget åt sidorna. Om det lyser frammåt är det inte lagligt. Så har jag fått höra på bilprovningen när jag frågat.


som sagt lyser dom rätt går dom igenom.. problemet är att usa blinkersen endast har plats för en 2polig lampa så antingen lyser den orange eller vitt så man gör så att man har vanlig lampa tar bort positionssladden borrar ett hål i insatsen och sätter en lamphållare för en 5watts t10 lampa och det är godkänt helt plötsligen..


Inte säkert att det är godkänt att göra så heller. Jag gjorde det på den 850n jag hade innan och besiktigade med det här i stan,men killen jag sålde dem till fick inte det godkänt i Malmö. Där hävdade de att lamporna skulle ha skiljda reflektorer,så säker kan man aldrig vara.


http://www.youtube.com/watch?v=CpruN2CL . re=related köp dom lamporna så funkar det nog att besikta


ifs så är inte dem lamporna godkända. lär påpekas så fort ts svänger in på BP med "blinkersen" lysande


Det stog ju under att dom ej va e-godkända.


ja men vars står det att jag sagt att dom e det? köp dom så funkar det nog skrev jag...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka