Audi A4 B7 -06

Hej! Kalla mig dum, när det gäller lampor så är jag det Men min fråga, hur vet jag ifall det är xenon org. på bilen? Blev sugen på att byta strålkastare men står att dom inte passar bilar med original xenon. Dom här: http://www.hova.com/audi-a4-b7-0507-dev . -4410.aspx Tack!



Svar på inlägget: Audi A4 B7 -06



Nej tyvärr så gör dem inte de


Din årsmodell och bilder på bilen bara skriker originalmonterat xenonljus


http://www.ebay.com/itm/06-08-Audi-A4-B . mp;vxp=mtr Denna passar. Men kolla priset. Edit: Ganska rimligt om man tänker efter.


Om det är bilen som du har upplagd så är det vad jag kan se på de dåliga bilderna org xenon ja.


Okej, tack för svaren! Vad surt.. Blir stor skillnad ifall man skulle ha dom... F-Tar dom du länka på ebay var ju riktigt fina dom med, funkar på org. xenon? Är det per par priset är satt?


Dom funkar på ett par audimodeller ink din. Och ja, med org monterat xenon. Jag är osäker om de e st eller par. Skulle kunna va st för lyktor som passar på bilar med org xenon brukar kunna vara ganska så dyra. På passat 3bg så kostar dom ju iaf en 4000 med org xenon.


Läs läs och läs igen, står klart o tydligt att det är ett par; "This auction is for a BRAND NEW set (2 Pieces, Left & Right) of Black Housing A1/R8/S5 Style White LED Strip + Light Bar DRL Light With Amber LED Corner Signal Light Crystal Projector Headlights With Auto-Leveling motor"


Okej! Börjar tveka på att jag har Xenon, får väll helt enkelt ta ut lamporna och titta. Vet inte hur man annars kan se? Skulle de kunna vara möjligt att antingen hel eller halvljuset är xenon och inte båda? Ligger nämligen ett par gamla halogen lampor i handsfacket.


KOlla om du har nivåjustering när du slår på tändningen (ljusbilden går upp, ner för att sedan "låsas"). Har du väldigt vitt ljus i förhållande till halogen? Inte alls otänkbart att du bara har det på halvljus, och sedan halogen på helljuset.





Är det inte xenon på en B7 så är det vanlig reflektor, vad jag kan se på bilderna har du projektor. Så det bör vara xenon.


Har du xenon, då det är tillval, har du det på både hel o halv


Du har xenon till 115% Va ja vet så borde helljuset vara bi-xenon, de är bara en skärm som avgör om du har halv eller helljus på. Du kan se de på många sätt, ifall ljuset dimmar upp lite då du startar bilen, alltså ökar i styrka (detta går snabbt på bilar med org xenon) sen som tidigare nämnt i tråden, ifall ljuset gör en automatiskt nivåjustering just vid start. Ställ dig mot en vägg och kolla.


Tack för alla svar! Uppskattas!! Jag har nivå justering, ljuset går alltså upp och ner lite grann och stannar sen i ett läge. Jag ska kolla det med ifall ljuset ökar i styrka (förstod hur du mena) sett de på extraljus. Om ljuset är mer vitt än halogen vet jag faktiskt inte, men jag tror de. Ser ut så.


På bilar me org xenon så skiljer de väl sig inte så oerhört mkt om man hade haft halogen i projektorlins. Xenon har en skarpare och kristall liknande ljus med en kelvingrad på 4300. (Kritvitt) Ju högre desto mer blått. Hade 8000kelvin tidigare och de var inte bra.


Där håller jag inte med det minsta. Audi:s originalxenon är verkligen INGA problem att skilja från halogen iaf. (Har inte varit några problem att avgöra på någon annan bil heller iofs). Halogen har halogen, projektorlins eller inte, påverkar ju inte k-talet


jag har själv varit sugen på att skaffa sk. "devileyes" diod-lysen till min b7:a, men vad jag har hört/läst så ska det inte vara någe vidare bra ljus i vissa eftermarknads styling-lyktor... någon med erfarenhet som vet mera?


Ja menar bara att 4300K kan likna xenon-look lampor ibland. Skillnaden e inte så stor, klart man ser ju lätt vad som är vad.


Åtminstone halvljuset ökar lite i styrka under nån sekunds tid, alltså måste det vara xenon. På helljuset såg jag det inte? Ghost_face: ajj, det var ju surt. Samtidigt lite förståeligt. Ska man ha diod-lysena från ex. Mekonomen så går dom ju nästan på 21000:-


Har inte erfarenhet av just denna kärra, men på min; minst lika bra ljus som original faceliftlampor iaf. Har man xenon gäller det ju dock att se till att få som är just för kärror med originalmonterat xenon. Sen är det säkert som alltid; det är skillnad på märke o märke, de absolut billigaste är kanske det av just en anledning...kanske.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka