Kolfiberhuv E36 coupe

HEjsan! Tänkte bara kolla om någon har erfarenhet av Seibon kolfiberhuv till E36? Dom har till bra pris på Collexstyling.se Så tänkte dra iväg en beställning på en sån, men är de som den jag har nu så tänker ja inte göra de! Beställde en från ett annat ställe, fick hem den igår och skulle då provmontera den, la den först bara löst på för att se om de skulle se bra ut, såg då att de va en glipa mellan huv och skärm på runt 1cm på vänster sida när den låg bra på övriga ställen! Tänkte då att den kanske satt sig, så jag skulle försöka dra dit den i gångjärnen, men den som borrat hålen måste ha vart vindögd! Fick i en av 4 skruvar utan våld, resterande hade jag kanske fått i om jag brytit ihjäl halva fronten på bilen med kofot och smort skruvarna med ett halvt ton vasselin och de kändes inte som något jag ville göra:) Så om någon haft en seibon "OEM" huv till E36 eller annan bil så får ni gärna dela med er av vad ni tyckte:) Mvh Robin



Svar på inlägget: Kolfiberhuv E36 coupe



Kanske inte tillför så hemskt mycket, men jag hade en Seibon kolfiberhuv till en Supra MKIV jag hade för några år sedan. Den satt 100% perfekt iaf. Det är den erfarenhet jag har av Seibon. Dock kan det ju kanske variera från exemplar till exemplar. Hoppas någon har erfarenhet av just E36 huven, så du får ett riktigt svar


Alla åsikter tillför något:) MEn de är den bilden ja har fått av seibon också, att de ska vara bra passform! Tack så mycke iaf:) De hoppas jag också, någon borde ju ha erfarenhet av just E36 och kolfiberhuv!


Här då? http://www.schmiedmann.se/3_serien/E36/ . tm#1933966


Nej tyvärr, de är därifrån den jag har nu kommer.. Inte haft några större problem med dom förut, men den här huven är under all kritik om ja får säga de själv:( Dock är de ju inte deras fel att den är så, de lär väl vara deras leverantör som har skickat en dålig huv. Men iomed de så kör jag denna gång på ett mer känt märke på kolfiberhuv:)


Tyvärr så har jag bara hört negativa saker om deras kolfiber prylar.Vissa väger mer än orginal..


Schmiedmanns eller seibon? Att den väger mer kan ju inte va helt omöjligt då originalhuven på E36 inte väger särskilt mycke, men jag är ju mest ute efter utseendet så, sålänge den inte väger 50 panner, vilket den inte göra så va de struntsamma:)


Seiborn...Drapera på ett lager kolfiber, det kostar inte så mycket och passformen är perfekt.


Största problemet är ju att jag inte vill förstöra originalhuven:) Men vad skulle de kosta ca att drapera? Och hur står de emot stenskott osv? Går de lätt igenom så att de blir som med min folierade huv nu, att de syns så att de håller på att sticka ögonen ur mig varenda gång jag tvättar bilen


Det borde finnas huvar i överflöd till e36 på blocket. Draperar du själv så runt 2000 kanske. Kolfiber som kolfiber, det blir samma märken i en draperad huv som i en som är tillverkad i form. Kan tänka mig att folieringen kan se lite olustig ut efter ett par stora stenskott.





De gör de, Men å andra sidan så går de ju alltid att skicka tillbaka om passformen är kattlåda! Ja nog skulle ja kunna ge mig in på de, men jag har aldrig gjort de:o Så resultatet skulle nog inte bli särskilt bra. De kan man ju säga, iomed att huven är röd under och den är folierad mattsvart.. Den syns alldeles för väl


Det e sant. Det löser du säker utan problem, det e inte så svårt man får ha rätt prylar och va väldigt petig bara. Ja där har du ju ett problem..Du skulle ju ha en svart huv under..


Ja de är väl så, bara man har rätt grejer går väl de mesta:) haha ja, tänkte mig inte riktigt för när ja lämnade in den på foliering, de såg ju bra ut till en början!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka