Klä bagageutrymme. Förslag på material och butik.

Hej! Skaffat en Mazda Miata, föregående ägare hade ryckt ur all interiör ur bagaget, så det är bara plåt. Därför tänkte jag klä det i något för att göra det snyggt och få det lite mjukare, så saker inte skramlar runt. Funderar på att antingen klä med någon gummimatta eller filttyg, eller finns det bättre alternativ? Har ingen bild på mitt eget bagage, men så här ser det ut original:http://housebroad.com/Miata/90Miata_trunk.jpg Tar tacksamt emot förslag på material som är bra och vad man ska undvika. Har hört en del illa om att biltemas filt luddar exempelvis.



Svar på inlägget: Klä bagageutrymme. Förslag på material och butik.



en idé kan väl vara att kolla på laga.se / skruvat.se Har du tur finns det någon skrotad Miata (säkert väldigt ovanligt) som kan donera sin inredning


Bra idé, men kunde tyvärr inte hitta något genom någon av dem. Det enda jag har sett är en matta från mx5parts, men då kostar den 1200kr + frakt, vilket känns onödigt dyrt om jag kan göra det snyggt själv. http://www.mx5parts.co.uk/boot-carpet-mazda-p-738.html


blir kanske nästan lika dyrt å klä om allt själv då nålfilt är dyrt


Alltså, bara att klä med en billig gummimatta skulle göra saken bättre, så det måste inte bli dyrt. Men är det nålfilt man bör använda?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka