HJÄLP!! Någon som vet var man kan få tag i en Alessio Monza fälg?? (4x100 215-40-17")

Häromdagen så va jag ute och körde och mötte en lastbil på en smal väg som va MITT på vägen och va tvungen att gå ut långt i kanten, precis efter detta va en skarp kurva och det låg rullgrus överallt så baken på bilen släppte och dansa balett rakt in i en hög kant.. detta resultera i en söndrig fälg plus lite annat.. :@ Det jag behöver hjälp med är tips på var jag kan få tag i en Alessio Monza 17" fälg med 4/100 i bultdelning, har letat men hittar INGET är otroligt tacksam för svar på var jag kan få tag i en, ÄVEN begagnad går bra bara det är rätt tum och bultcirkel (Bild finns på min sida) Mvh..



Svar på inlägget: HJÄLP!! Någon som vet var man kan få tag i en Alessio Monza fälg?? (4x100 215-40-17")



Har sökt men verkar vara väldigt svåra att finna. Hoppas du finner din fälg, men risken är nog ganska stor att du får köra med några andra i framtiden.


Ja jag är rädd för det men eftersom det är en popular fälg vad jag har fått höra så kanske någon vet var man kan få tag i en eller om någon kanske sitter och ruvar på en eller flera så kanske situationen är "räddad" :p men tack för att du försökte iaf Mvh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka