Lackerare se hit, behöver stämma av prisförslag!

Ska under vintern fixa följande på supran: Lacka om bakluckan, ta bort torkaren, toyotamärken o spolmunstycket, självklart ska hålen svettsas ihop. Lacka trd vinge i 2 färger Passa in liten spoiler på bakluckan och lacka Passa in, plastlaga bakkjol och lacka i 2 färger. Inpassning och lackering av sidokjolar. Spoilersen är nya, resten beggat. Färgerna är solid vit toyota 040 o svart, kanske mattsvart. Mellan tummen och pekfingret, vad blir det för tidsåtgång och hur mycket bör man betala för ett sånt jobb? Vill veta i förväg så jag inte blir lurad av lackeraren:)



Svar på inlägget: Lackerare se hit, behöver stämma av prisförslag!



Har ett tips Drazen, åk till Barsan, har förtag precis vid Assa. Där gör dom ett grym jobb för bra pengar! åk dit i säg vad du vill ha lackat så ger han dig ett prisförslag:) mvh Tyson


Har vi inga lackerare på detta forum???


Det finns trehundrafemtioelva trådar på detta forumet där folk frågar va det kostar att lacka diverse manicker... Och alla får ovanligt nog samma fråga. Åk och här med olika firmor själv och börja jämnföra.. och det är nog svårt att ge ett exakt pros då det ska svetsar och plastas lite också.. bara passa in ett kjolpaket kan ta flera dagar..


Läs igen;) jag frågar på ett ca tidåtgång o kostnad(dvs timkostnad). En lackerare kan säga att det tar ca 30 timmar om passformen inte är helt åt helvete och vad det bör kosta. Det är det jag efterfrågar. Jag har fått prisförslag men ville kolla med andra som jobbar med sånt;) o en grej jag märkt, är lackerare heliga eller? Man får alltid specad prisförslag även om man ska bygga hus men en lackerare kan aldrig säga ett pris... Som att det alltid är första gången dom ska lacka en biljävel...


Liten bit på vägen kanske?!!! http://www.lillaedetsbillack.se/prisuppgift-7373013


www.lillaedetsbillack.se/





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka