Tips på Styling till inredningen Volvo 745a -88b

Tja är helt ny på detta forum så ursäktar om det har blivit fel post eller stavfel ! Det är så att jag tycker den blåa inredningen i min vita Volvo 745 -88b ser förjävlig ut och skulle vilja få den mycket snyggare ! Har bara haft bilen någon dag så frågar er vad kan man göra för att få den snyggare invändigt ? har kollat runt lite och har sett att vissa målar panelerna i olika färger t.ex såhär ! hade det blivit snyggt att måla dom vita om jag har vit bil ? Låt fantasin flöda men ska inte kosta allt för mycket då jag inte har någon vidare inkomst då jag fortfarande går i skola ! Och vad kan man göra åt innertaket för det har trillat ner och där är hål på vänster sida ? MVH // Xytoo, tack på förhand !



Svar på inlägget: Tips på Styling till inredningen Volvo 745a -88b



http://www.garaget.org/?car=231204&image=2336037 Jag bytte instrument belysningen, ratt, pedaler och växelspak Räcker ju rätt gott för att få lite skönare känsla i bilen


Ja det såg faktiskt bättre ut men då jag sitter med den totalt värdelösa m46 lådan med OD så måste ha en knapp och vill helst ha den på knoppen och är inte den bästa på att svarva/gänga och har inte tillgång till sånna maskiner och verktyg Vet du vilka lampor det sitter i instrument panelen ? Och någon ratt som är skön och snygg ? ska inte va sten hård men ändå inte mjuk så det blir jobbigt att hålla i den !


Min ratt var i mocka lamporna var T10 sockel har jag för mig


okej tack blir nog att beställa lite sånna blåa lampor och tvätta hela bilden då och kanske måla panelerna vita får tänka på det med ratten och se om man kan få tag i ratt och fäste för ett rimligt pris


Tycker du att M46 är en värdelös växel-låda för att du inte får dit en stylingknopp?


Haha..vafan. Montera knappen på panelen i stället, om man nödvändigtvis måste ha en stylingknopp?


Jag är ju lite för det att man ska försöka få en unik färg i en kupe och inte som alla andra har så bilen sticker ut lite. Varför inte prova o ändra om färgen i bilen i nått program i datorn typ ps? o kanske hitta nått så bilen verkligen sticker ut innuti? Mocca ratt är helt underbar att köra med. bra grepp och ändå lite mjukare!


Haha nej men m46 är ju inte den bästa lådan precis, skulle viljat ha m90 för den känns som lite bättre kvallite och inte lika "b" som att klicka på en knapp för att växla Nja vill ha den på växelspaken men såg i någon annan tråd att en kille har kopplat den till ena tut knappen och det är ju lätt åtkomligt när du kör


Tycker du borde köra med något som sticker ut lite, även om bilen inte e röd, så tror jag att de hade blivit jävla snyggt med nån röd-orange färg i bilen. Och Byta ratt om du har original... Som mickius säger, de e helt underbart att köra med!





okej ? vad för ratt har du i DIN bil ? ^^ sluta förfölj mig och ta detta i fb chatten ? kvittar ju vilket forum jag hänger på så är du där och skriver saker folk redan har skrivit ?


m46 är det bästa att åka med bra slitstark med en härlig knapptryckning till femman. hade en 740 med m46 som gick 48k mil med samma låda utan problem och har även haft en 740 med bytt till m47 den tålde ingeting jämfört med m46-an så nej lådan är inte dålig det folk brukar ha problem med är att de får problem med Od-en och därför tycker att lådan är skit byt olja och kolla elen klart..


aha alltid fått för mig att m90 ska vara bättre än m46 :S mest smak sak det med knappen skulle jag tro men känns som bättre kvalitet om man känner att man lägger i växeln ist för att klicka på en knapp + man slipper den gula lampan som lyser sökte lite och fick fram detta Av M45, M46, M47 och M90 är M90 starkast följt av M45 och M46, klenast är M47. och att 3an är den växeln som brukar rasa på m90 men men nog med off topic nu





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka