Import av fälgar från storbritannien, råd.

Hej går i tankarna att ev beställa fälgar från storbritannien. Jag funderar på om det är något man bör tänka på när man beställer från eu land? Inget jag direkt har någon vetskap om eller min omgivning. Tänkte om ni skulle kunna komma med lite råd? Kanske rent av någon som beställt från www.wheels.uk.com?



Svar på inlägget: Import av fälgar från storbritannien, råd.



När jag beställde mina fälgar från england så var det exakt som att beställa från sverige, fick till och med hemkörning på köpet


Vars har du handlat? Låter ju verkligen enkelt.. så man måste inte skaffa tullnr och dylikt? bara klicka sig vidare på hemsidan som i svergie?


Jag beställde fälgar ifrån denna sida... www.bmautosport.co.uk/showroom/ Allt gick smidigt till och tog typ max en vecka att få hem fälgarna! Betalningen skedde via paypal! Leverans hem till dörren också om jag minns rätt!


Jag köpte från potn.co.uk - kom på dhl efter 4 dagar - smidigt som attan.


Då jag skulle ha porsche fälgar så var jag inne på en porsche sida,(dom har andra bilmäken också, dock så är det i stort sett bara org / kopior) det var exakt som en en svensk sida bara att man fick välja sverige som land när man skulle skriva adressen http://www.design911.co.uk


Se bara till att det är en seriös affär du handlar ifrån och kolla så att frakten inte blir svindyr. Annars ska det inte vara några bekymmer. Ingen tull inom EU.


www.alloywheels.com. Har handlat där flera gånger, utan problem. Samma stora utbud som Infosite.se har (förmodligen en av deras "dist") men betydligt bättre priser... Hos Alloywheels (ca 5000kr ex frakt): http://www.alloywheels.com/7x17_Inch_Te . heels_Only Hos Infosite (ca 9000 ex frakt!) http://infosite.se/Aluminiumfalgar?page . 5Bname%5D=





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka