Positionsljusbyte V70 -05:a

Jag har en V70 -05:a med Xenon. Skall byta ut höger positionsljus då den har slutat att fungera. I och med detta har jag tänkt byta ut glödlamporna mot dioder istället. Då är frågan. Hur går man till väga? Det är vansinigt trångt. Speciellt på den sida med databoxen samt påfyllningsröret till spolarvätskan. Nån som har idéer eller bilder vore jag tacksam! Enligt instruktionsboken ser det väldigt lätt ut :p // Krille



Svar på inlägget: Positionsljusbyte V70 -05:a



Jag gjorde som det står i instruktionsboken,drog bort röret till spolarbehållaren när jag bytte min blinkerslampor. På andra sidan var det nästan värre,fick slita ut hela luftfilterboxen på min S60.


Har också varit här o rotat, men vem fan får ner händerna där?! Får låta min bror ta hand om det, av nån anledning så kan ju mekaniker få in sina fingrar på alla möjliga ställen!


Det är trångt på dessa. Spolarvätskeröret sitter med en torx. Lossa den och ryck upp hela röret bara


Hur sitter W5W lampsockeln i strålkastaren? Måste man frida ut den eller?


På mina lyktor sitter den bara intryckt. Tror dock inte att det är samma på dom nyare!


På dem nyare lyktorna vrider du. Är jävligt dumma att få tillbaka dock..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka