Subaru impreza ska få nya fälgar och däck!!

Tja, de är så att jag ska inhandla fälgar till min Subaru impreza -03, men känner att jag inte riktigt har full koll gällande allt än:P så tänkte höra med er med mer kunskap inom området!!! Min bil har 53 i inpressning ( ET) vilket jag inte har en aning om vad det innebär! jag är sugen på ett par svarta XXR 527 18*9.75. Men ET på dom är 20! sen finns dom även i 18*8.75 och då finns dom i 20 och 35 ET!! Kommer jag ens få dit dom på min bil??!! Om fallet är så att dom inte ens skulle gå att få dit så har jag även kollat på ett par Rota Force 18*8.5 och dom har ett ET på 48! vilket är betydligen närmare 53!! hoppas nån schyst person med kunskap skulle kunna hjälpa mig Mvh



Svar på inlägget: Subaru impreza ska få nya fälgar och däck!!



http://www.waxtum.com/auto/rechner/et.html här kan du kolla vad som passar din bil..


tack=) men vart inte mkt klokare av de där


ET även kallat inpressning, offset osv är hur långt ifrån anliggningsytan (den delen av fälgen som är imot hjulnavet) ifrån centrum är på fälgen, så på din bil så är anliggningsytan 53mm ifrån centrum på fälgen. ett lägre ET än orginal innebär att fälgen hamnar närmare skärmkanten medans ett högre ET gör att dom hamnar närmare fjäderbenet, sen spelar även fälgens bredd roll så med ett par fälgar som är bredare än orginal så kan man ha ett lägre ET utan att det tar i vare sig fjäderben eller skärmkant.


tack, de var ett sånt svar jag leta efter=) nu blir de lite lättare att leta runt bland fälgar!!! Några tips på snygga fälgar till en röd wrx sti?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka