Återanvändbar solfilm erfarenhet ?

Har i alla år använt vanlig solfilm för det som ska skyddas men läst att det finns återanvändbar solfilm Någon som kan säga något om detta gott som ontSvar på inlägget: Återanvändbar solfilm erfarenhet ?har använt http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-t . ilm-39320/ , tycker att det funkar riktigt bra för det priset! visst är det grumligt och man ser inte lika bra ut som en standardfilm, men utifrån är den snygg och håller färgen bra bara monterat på relativt plana fönster, kanske svårt att få det bra på riktigt välvda rutor


Jag har använt Biltemas återanvändbara solfilm på ett par bilar jag har ägt, det går väldigt smidigt och snabbt att sätta dit den. inte heller några problem att ta bort den och sätta dit den igen ifall man skulle vilja det men dom suger åt sig rätt mkt skit ifall man tar bort den. Samt har jag märkt att den har en förmåga att släppa i kanter när det är kallt ute.


Som ovan säger, släpper lätt i kanterna, speciellt när det är kallt ute. Så rekommenderar starkt att tona med den folien på sommaren, senast hösten så det hinner fästa ordentligt innan det kyler på och blir vinter. Garanterar inte att det håller bättre men värt ett försök


Ok det var tänkt att den skulle sitta på en öppen båt har en tunn strimma i överkant på plastrutan som stoppar reflektionen från havet då man kör. Brukar ha vanlig solfilm 2-3år innan jag byter men då sitter den väldigt inbakad i plasten och det tar en stund och göra rent så tänkte om det är bättre och ha en finare.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka