Hur stor board/streamer i framrutan får man ha??????????????

Som sagt hur stor board/streamer i framrutan får man ha,har hört så jädrans olika tänkte kolla om det är nån som vet exakt? Tack i förhand=)



Svar på inlägget: Hur stor board/streamer i framrutan får man ha??????????????



Varför en massa ? Seriös rubrik - Seriösa svar!


Bilprovningen vet, ring eller maila och fråga dem så får du ett svar som du vet stämmer.


Vi fick nedslag när den tog halva rutan i alla fall. Fattar inte varför, ska väl inte sitta och kolla på stjärnorna direkt.


Nej men du ska kunna se trafikljusen! Har mailat och även diskuterat detta med olika poliser/bilprovning . Finns ett enkelt sätt o kolla hur mycket man får dra ner en Streamer! Men känner att ska trådskaparen få vettiga svar kanske man ska ge en ordentliga rubrik! Men ska vara vänlig emot andra som undrar! Siktfält rakt framför föraren:Den del av vindrutan som täcks av en rektangulär yta med basen 30 cm och höjden 20 cm placerad 60 cm (mitt) framför förarens ögon (ca 70cm över förarstolens sittdyna) Enklare förklarat! Ta ett A4 papper och sätt det 60 cm framför förarens ögon. Det över pappret får man sätta en Streamer på. Denna regel gäller alla fordon och har du den övre gränsen fri på ett A4 pappret så kan ingen klaga på din framrutestremer. Men korta ner den lite till för att vara på den säkra sidan.


Ahh där sa du något, rödljusen!


cuz i like it....nä men bara vart så=)


min board ser man ju igenom men det kanske inte spelar nån roll?


Nae det tror jag inte Men om det är för besiktning så slit bort den och sätt dit en ny efter


jo det är ju det=) problemet hittar ju inte nån liknande:(





Den var faktiskt snygg, men ta en bra bild på den och skicka in till folket på dekaltrim.nu! Dom borde kunna göra en sådan åt dig


Taack=) bra ide har jag ju inte tänkt på=)


finns makering på rutan så långt får du ha ner


Har inga på min=)


och av samma anledning låser jag tråden, ta en titt på 13§ innan du postar flera inlägg. Mvh Hamilton





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka