LED Lysen devileyes/angeleyes GOLF GTI MK6 - hjälp

Hej, tänkte byta ut framlysen till LED. Har för tillfället xenon. Förstår dock inte skillnaden på angel Eyes och devil Eyes, och vad som skulle stödja min bil. Lacken på bilen är svart och det är en GOLF GTI 6:A från 2010. Om man byter till led, blir det som på xenon att lysen sätts på när man låser upp bilen via centrallåset? Någon som kan ge tips på vad man kan välja? Har röda ledlampor där bak.



Svar på inlägget: LED Lysen devileyes/angeleyes GOLF GTI MK6 - hjälp



Ingen som har nåt förslag?


Varför vill du byta bort bra mot sämre?


Jag har ju LED där bak, bör jag inte ha LED där fram då också? Vill få till en aggressivare look på bilen, med dioder som man ser på angeleyes och devileyes strålkastarna. Men vet inte vilken som skulle passa. Står ibland "Ej för bilar med XENON".


Du menar så! Det är en helt annan sak. Sitter det xenon original är det svårt/drygt att byta bort mot halogen. Du bör hitta strålkastare som har xenon och led, alternativet är att du hittar drl-leds lösa och öppnar lyktorna och monterar. Jag har planer på halos i mina, för min del är det nästan noll chans att jag hittar eftermarknads till min a3a med original xenon -.-


Skulle dessa funka? http://www.scstyling.com/vw/golf-6/stra . rta-golf-6 Står att det inte funkar med bilar som har xenon, är det halogen med dessa? Tittat på dem här också: http://www.scstyling.com/vw/golf-6/stra . a-golf-6-1 Men tycker det är så mycket snyggare när dioderna följer bottnet av lamporna, har du nåt förslag? Det är svårt och avgöra i och med att det inte finns många exempel på deras lampor.


vilken sockel har du på ditt xenon, och hur är det gjort på din? halvljus - xenon helljus - halogen eller har du bi-xenon, xenon med hel och halv på samma lampa?


googlade lite, har du xenon original så tror jag du har bättre chanser på ebay tror att dessa skulle kunna fungera tex. http://www.ebay.com/itm/High-Quality-Ne . 1020260985


Har inte så stor koll på det men tror du du kan anta vad det kan vara? Så här ser det ut: http://www1.garaget.org/gallery/images/ . ef7ef5.jpg


Har du någon närbild på dina strålkastare avslagna?





Så här ser det ut:


Det enda jag kan hitta på som skulle kunna tänkas de dig vad du söker är något liknande dessa. Dock skulle du då behöva koda om GTI´n för halogen och det blir en bökig historia. Anledningen till att väldigt få företag tar sig för att göra eftermarknads lysen för original-xenon är just nivå-regleringen som sitter original. Jag ska göra i ordning mina strålkastare i sommar, projektor för även helljus och ev angel-eyes, just på grunnd av att jag inte kan hitta någon som tillverkar eftermarknadslysen för xenonet.


Skulle nåt utav dessa funka? http://www.scstyling.com/vw/golf-6/stra . rta-golf-6 Eller måste det även konverteras till halogen även där? Är LED strålkastare alltid utav halogen? http://www.scstyling.com/vw/golf-6/stra . a-golf-6-1


båda dessa är gjorda för halogen. Vet du vilken sockel du har på ditt xenon idag?


Så alla LED lampor med dessa slingor/dioder kräver konvertering i min bil? Hur ser man vad för sockel man har.


Alla de lampor som verkar säljas med LED-ljus som DRL utgår från att bilen har halogen original och tyvärr inte xenon som du har. Tror det sitter DS1 efter lite undersökning, funderade på om det gick att flytta befintliga ballaster till nya hus nämligen.


Bara att konvertera dom till xenon. Som nämnt i tidigare inlägg, alla stylingstrålkastare tillverkas med Halogen.


Det enda du tappar är auto.justeringen vilket besiktningen kommer att gnälla på.


http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-VI-Xen . 3cdd3037f3


Köp eftermarknadslysen med elektrisk nivåreglering och koppla dem till nuvarande styrning av elmotorerna så borde det fungera fint. Åtminstone på min bil så sitter det 3 ledare per sida för elektriska nivåregleringen (LIN-bus tror jag). Fast nyare bilar kan ju måhända ha en CAN-Bus nod i lamporna, blir krångligare då. En sak som du verkligen tappar det är kurvljuset om du har det idag. Eftermarknads brukar bara ha höjdjustering.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka